Video da nepoznata devojka vara svog dečka, pa rešio da uzme stvar u svoje ruke!

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video da nepoznata devojka vara svog dečka, pa rešio da uzme stvar u svoje ruke!

Jedan Amerikanac iz Detroita je došao na utakmicu lokalnog kluba američkog fudbala, Detroit Lajonsa i tom prilikom, dok je pokušavao da gleda utakmicu, ispred sebe spazio nešto što mu je privuklo pažnju.

Devojka koja je došla na utakmicu sa svojim momkom se krišom dopisivala sa drugim muškarcem, a čovek koji se predstavio kao Laj je osetio potrebu da se umeša.

Nakon što je primetio da je devojka izvesnom Džejsonu slala poruke u kojima je pisala kako jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << čeka da ga vidi i kako će se videti čim završi sa „njim“, misleći na momka sa kojim je došla na utakmicu, Laj je uzeo olovku u ruke i napisao poruku nepoznatom mladiću sa nevernom devojkom.

U poruci je pisalo:

"Hej, brate! Ne poznajemo se, ali kada dođeš kući, proveri telefon svoje devojke. Pisala je nekom Džejsonu kako bi želela da provede čitav dan sa njim! Čuvaj se, želim ti sve najbolje i srećan Dan zahvalnosti!"

On je ovu poruku dao mladiću na kraju utakmice i rekao mu da ga pročita kada dođe kući, a onda je priču o nepoznatom paru podelio na svom Fejsbuku uz fotografiju kao ilustraciju.

Na ovoj društvenoj mreži se zatim rasplamsala polemika oko toga da li je u redu ulaziti u intimu potpuno nepoznatih ljudi.

Laj je izjavio kako se inače ne meša u privatni život drugih ljudi, ali da mu je bilo žao mladića pošto je načuo neke zlobne komentare dotične žene. Naime, jedan od gledalaca je prokomentarisao kako je porcija pomfrita premala u odnosu na cenu, na šta se ta žena našalila rečenicom "da je ona navikla na male stvari", što je Laja iznerviralo i nateralo na ovaj korak.

Nadlanu / izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.