Vi ste dno Vlasotinca:  Dva muškarca snimljena kako u centru grada bacaju otpad u reku, građani besni (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vi ste dno Vlasotinca": Dva muškarca snimljena kako u centru grada bacaju otpad u reku, građani besni (VIDEO)

Dva muškarca u Vlasotinca, od kojih je jedan poznati trgovac, snimljeni su kako bacaju kutiju punu smeća u Vlasinu Dva muškarca u Vlasotinca, od kojih je jedan poznati trgovac, snimljeni su kako bacaju kutiju punu smeća u Vlasinu.Snimak se ubrzo proširio i društvenim mrežama. Ovaj slučaj, do objavljivanja teksta, prenosi Jugmedia, nije prijavljen komunalnim službama.Zbog bacanja smeća na mestima koja nisu predviđena za to određena je kazna od 6.000 dinara.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VI STE DNO VLASOTINCA! Dva muškarca snimljena kako u centru grada bacaju đubre u reku, NAROD OGORČEN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Sramota u po bela dana!..Dva muškarca u Vlasotinca, od kojih je jedan poznati trgovac, snimljeni su kako bacaju kutiju punu smeća u Vlasinu...Snimak se ubrzo proširio i društvenim mrežama. Ovaj slučaj nije prijavljen komunalnim službama...Zbog bacanja smeća na mestima koja nisu predviđena za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.