Vi pitate, Suzana odgovara

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2011, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vi pitate, Suzana odgovara

Ukoliko imate konkretno, u ovom trenutku vama veoma važno, pitanje - pišite našem astrologu Suzani Ban - suzanaban@astrosvastara.com. Ovde ćemo jednom nedeljno objavljivati odgovore. Da bi ste dobili precizan odgovor potrebno je da pošaljete tačno vreme rođenja, dan, mesec i godinu i, naravno, mesto. Sva pitanja postavljajte pod šifrom.

Poštovana, interesuje me da li ću se udati za sadašnjeg momka.

šifra "devica"

U vašim horoskopima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ima dosta pokazatelja koji ukazuju na mogući brak. Ali, postoji i tamnija strana koja opominje da ste oboje skloni naglom prekidu odnosa. Ukoliko želite da se udate za njega, pre konačne odluke potrudite se da upoznate sve njegove osobine kako ne bi bilo iznenađenja.

------------------------

Molila bih vas da mi kažete hoće li biti nekih promjena nabolje u budućnosti na ljubavnom i na poslovnom planu.

šifra "vodolija 85"

Poštovana, vama su ljubav, brak i posao povezani. Kada ide nizbrdo, sve ide jedno za drugim, i obrnuto, kada bude krenulo - sve će se brzo srediti. Upravo ste u interesantnom periodu kada možete očekivati bitne promene. To će potrajati do juna meseca, pa ne gubite vreme, krenite u susret mogućnostima.

------------------------

Saznala sam za suprugove prevare. On se pravda krizom srednjih godina i tvrdi da je to za njega prošlost što ja ne verujem. Molim vas da mi kažete hoće li ovaj brak opstati.

šifra "ceca"

Poštovana, jeste da je on sklon da prećuti i da nije savršen, ali imate dovoljno dobrog materijala da brak sačuvate. Ne opterećujte se previše i nađite volje i snage da mu oprostite.

------------------------

Dugo vremena sam sama što mi jako teško pada. Hoće li se i kada pojaviti neko i hoću li dobiti sudski spor koji vodim.

šifra "usamljena"

Tokom druge polovine ove godine bićete u mogućnosti da završite sudski spor ukoliko je vezan za nekretninu. Ishod će biti kakav želite pa zbog toga, na vreme, razmišljajte o kompromisima kako biste izbegli neprijatnosti. Što se ljubavi tiče, budite strpljivi, sve će doći na svoje mesto, vi tu osobu poznajete još iz detinjstva i dolazio vam je u kuću.

------------------------

Interesuje me moje zdravlje i finansije u budućnosti.

šifra "škorpija"

Poštovana, niste napisali kakve zdravstvene probleme imate. U vašoj natalnoj karti postoje pokazatelji da možete bolovati od bolesti koje se teško dijagnostikuju. Ako imate tegobe, prekontrolišite hormone, štitnu žlezdu, žuč, jetru. Osim toga, imate sklonosti ka autoimunim bolestima pa zbog toga uvek pažljivo birajte lekare i uvek tražite potvrdu dijagnoze na još jednom mestu. Što se tiče finansija, bar jedan veći gubitak tokom života, pa ako to niste prošli, savet je da nikada ne ulažete veliki novac odjednom. Materijalno stanje će se popraviti, ali tek od 2013. godine. Budite strpljivi.

------------------------

Molim vas da mi odgovorite na pitanje vezano za zdravlje i posao.

šifra "lavica"

Poštovana, što se tiče zdravlja, imate horoskop koji ukazuje na tešku hroničnu bolest koja bitno utiče na kvalitet života. U narednih godinu dana potrebno je da se maksimalno posvetite sebi i pronađete način da iz korena promenite životne navike, ishranu, uspostavite zdrav bioritam i na taj način ublažite tranzite koji predstoje. Saturn i Neptun u konjukciji opisuju lekara koji vas leči i koji može bitno da pogreši. Potražite nekoliko mišljenja.

------------------------

Već duže vreme prodajem nekretninu (plac) ali bez uspeha. Da li ću je prodati i kada.

šifra "mili"

Poštovani, od juna meseca počeće nešto da se dešava na tom planu, ali neće to biti suma koju očekujete. Ako spustite cenu to će biti to, a ukoliko ne želite to, čekaćete do septembra 2012. godine i dobićete pun iznos koji tražite.

------------------------

Dobila sam odbijenicu za penziju, ima li šanse da obnovim molbu. Ako ne, šta dalje. Takođe, interesuje me šta će biti sa mojim sinom u vezi škole ili posla.

šifra "radmila"

Poštovana, pokušajte ponovo, povoljan ishod očekujte u prvoj polovini 2012. godine. Što se sina tiče, ne sekirajte se jer on neće biti bez posla. Ukoliko je trenutno ipak tako, šansu neka potraži ili u firmama koje su inostrane. Osim toga, on ima mogućnost odlaska u inostranstvo gde mu ne bi bilo loše.

------------------------

Zanima me hoću li ostati u ovom braku (drugi po redu) i da li mi sledi odlazak u inostranstvo i poboljšanje materijalne situacije.

šifra "frend"

Poštovani, brak će opstati ukoliko ne budete imali tajne jedno pred drugim. Ne prećutkujte ništa jer mala laž se može pretvoriti u pravu katastrofu. Odlazak u inostranstvo je moguć, ali negde blizu kako biste stalno putovali.

------------------------



Sve su mi prethodne veze bile vrlo kratke pa bi se moglo reći da nisu ni bile. Kada ću biti u pravoj. Osim toga, već nekoliko puta apliciram za posao na aerodromu, hoće li biti nešto od toga.



šifra "nataša b"

Poštovana, od juna nastupa sjajan period ako planirate inostranstvo. Za vas je bolje da ne živite u mestu rođenja, pa je savet da se borite i odete iz zemlje. Što se posla na aerodromu tiče, morate biti uporni, a u tome će vam pomoći starija muška osoba. Ljubavne veze vam jesu takve kako ste opisali, ali to je zbog toga što ste sami birali problematične muškarce. To će biti bolje kada u vaš život uđe razveden stariji muškarac.

------------------------

Da li ću ostati u ovom braku i kad mi stoji prodaja stana.

šifra "maki"

Poštovani, drugi brak može opstati uprkos problemima u kojima ćete biti periodično. Što se tiče stana, realizaciju očekujte do kraja godine, mada vam je već sada povoljan period. Ta prodaja će se, nekako, odvijati u nekoliko koraka.

------------------------

Imam ponudu za kupovinu nekretnine, pa me zanima da li je povoljno vreme za to.

šifra "dana"

Poštovana, ukoliko to ne bi bila kupovina na kredit, i ukoliko biste bili sigurni da ne postoji opasnost od vlage, i ukoliko angažujete advokata da preventirate eventualne papirološke probleme, kupovina bi bila u redu. Kad pogledate sve to, mislim da je pametnije da u toku ove godine ne ulazite u takve transakcije.

------------------------

Mnogo sam umorna, od svega. Sanjam o drugačijem životu, mirnom i stabilnom, u drugom gradu, drugačijem poslu, boljem zdravlju, malo, bar malo ljubavi. Ima li razloga da se više bilo čemu nadam.

šifra "rođena tužna"

Poštovana, vaše pismo jeste tužno, ali osećaćete se tako dok sami ne odlučite da nešto promenite. Veoma ste kreativna ličnost, puni ste energije i imate dovoljno inspiracije da osmislite aktivnosti koje bi vam olakšale sumornu svakodnevicu. Ne prepuštajte se depresiji i nezadovoljstvu, jer je to najveća zamka koja nas uvek vodi u dublji ponor. Upravo svojim mračnim mislima režirate put iz koga ne vidite izlaz. Obradujte se jutru, nasmešite se danu, počnite već sad, dok ovo čitate. Kada to budete uspeli, videćete kako će se vrata otvoriti i mogućnosti će se nizati, jedna za drugom. Niste vi neko ko nema izlaza, samo je potrebno da ga ugledate.

------------------------

Molim vas da mi kažete da li ću da ozdravim jer već tri godine pijem lekove. Šta me čeka u budućnosti, i da li mi stoji drugi brak.

šifra "vesna 019"

Poštovana, ne bih smela da uzmem odgovornost na sebe i da vam savetujem da prekinete sa lekovima. Ali vam mogu sugerisati da se posvetite malo svom načinu ishrane i unosu tečnosti u svoj organizam. Pored lekova, pronađite neki prirodni način kojim biste izbacili toksine iz organizma. Prepuni ste otrova.

------------------------

Interesuje me suprugovo zdravlje.

šifra "petar 2005"

Poštovana, u njegovom horoskopu ima pokazatelja koji ukazuju na problematično zdravlje, ali nema onih, koje mi astrolozi tražimo kada sumnjamo na opake bolesti. Javite mi o čemu se, zapravo, radi.

------------------------

Razvedena sam i imam dete. Interesuje me veza sa osobom iz prošlosti. Hoće li uspeti ili me u budućnosti čeka pomirenje sa bivšim mužem.

šifra "budućnost"

Poštovana, čak i ako dođe do pomirenja sa bivšim mužem, mislim da ne bi bilo dugotrajno. Osoba koju poznajete iz prošlosti može biti partner koji će se u vašem životu zadržati duže nego što se to vama sada čini.

------------------------

Ove godine završavam srednju školu i ne znam šta da upišem. Razmišljam o agroekonomiji. Da li je to prava stvar za mene.

šifra "putokaz"

Poštovani, mislim da je za vas bolja škola koja ima veze sa komunikacijama. Ukoliko se ipak odlučite na agroekonomiju, budite spremni da ćete tokom studija prolaziti kroz jaka iskušenja zbog kojih ćete pomišljati na odustajanje. Sami procenite šta više želite. U svakom slučaju ćete, kasnije, raditi posao za koji ste se školovali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.