Vezan za stolicu, sav modar i isprebijan, glava razbijena: Komšije otkrile POZADINU ZLOČINA u Horgošu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vezan za stolicu, sav modar i isprebijan, glava razbijena": Komšije otkrile POZADINU ZLOČINA u Horgošu

P.N. (54) uhapšen je zbog sumnje da je selotejpom vezao ruke i noge O. Č. (54) i usmrtio ga udarcima bejzbol palicom

P.N. (54) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno ubio svog prijatelja O. Č. (54) iz Horgoša, u žrtvinoj kući u tom gradu.

Sumnja se da se zločin dogodio još 11. septembra, a mrtvog Č. policija je pronašla tri dana kasnije, u noći između petka i subote.

- Nismo viđali komšiju tri dana, pa smo se zabrinuli. Pozvali smo policiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a oni su u kući zatekli scenu iz horor filma. On je bio vezan za stolicu i sav modar, isprebijan. I glava mu je bila razbijena. Ruke i noge su mu bile vezane selotejpom - kaže komšija i dodaje da su se žrtva i ubica poznavali.

- Taj N. odnedavno boravi u Horgošu, kažu da se doselio iz Bosne, a da je valjda živeo i u Beočinu. Radio je nešto sa Č., tako da su se znali. Sumnja se da su se kobne večeri posvađali i da je N. pobesneo. Prvo je vezao nesrećnog čoveka, a onda ga maltretirao. Udarao ga je i bejzbol palicom. Tukao ga je do smrti.

Policija je po pronalasku tela ubijenog muškarca pokrenula potragu za ubicom i on je brzo uhapšen.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici - kaže izvor.

Komšije kažu da su u poslednje vreme, nakon ubistva, viđali N. kako ulazi i izlazi iz žrtvine kuće.

- Videli smo da se muva tu po ulici i oko kuće Č. Nije nam bilo čudno jer je N. boravio kod njega. Zgrozili smo se kada smo saznali da je Č. ubijen i kada smo shvatili da je on zapravo obilazio leš. Možda je razmišljao kako da ga se otarasi i tako prikrije zločin - ispričale su komšije.

Nezvanično se saznaje da je osumnjičeni N. odranije poznat policiji zbog sitnijeg kriminala.

Od komšija ubijenog čoveka moglo se čuti da njegovi najbiliži žive u Nemačkoj. Tamo mu, pričaju susedi, žive majka i brat. Telo je poslato u novosadski Centar za sudsku medicinu, a očekuje se da njegova porodica dođe u Srbiju.

BONUS VIDEO: JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČNO UBISTVO POTRESLO HORGOŠ: Pretukao prijatelja nasmrt pa danima obilazio leš

Izvor: Kurir, 15.Sep.2019, 02:15

Jezivo: Petar Nikolić (54) uhapšen je zbog sumnje da je selotejpom vezao ruke i noge Otu Černjaku (54) i usmrtio ga udarcima bejzbol palicom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.