Vetrovito i toplije: Detaljna prognoza vremena za vikend

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 17:08

Vetrovito i toplije: Detaljna prognoza vremena za vikend

RHMZ najavljuje promenu vremena za predstojeći vikend, te se u subotu i nedelju očekuje toplije vreme, ali uz košavu.

"Za vikend vetrovito i toplije, u nedelju u većini mesta od 18 do 21°C, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti svežije, oko 14°. U košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u nedelju na jugu Banata sa udarima olujne jačine", istakli su.

Početkom naredne nedelje biće toplo vreme i vetar će se i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadržati uz prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a košava će oslabiti krajem dana.

"U ponedeljak i dalje vetrovito, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i u planinskim predelima sa olujnim udarima južnog i jugoistočnog vetra. Tokom dana novo prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima", saopštavaju iz RHMZ.

Posle podne očekuje se prestanak padavina u zapadnim, a uveče i noću i u ostalim predelima uz slabljenje košave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZA VIKEND NAS ČEKA DRASTIČAN VREMENSKI PREOKRET: Pogoršanje će trajati do ovog datuma

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

U subotu i nedelju očekuje se toplije vreme, ali uz košavu...Republički hidrometeorološki zavod Srbije je najavio vremenski obrt za vikend pred nama...- Za vikend vetrovito i toplije, u nedelju u većini mesta od 18 do 21 °C, osim u Timočkoj Krajini gde će biti svežije, oko 14 °C. U košavskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.