Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veteranu s Košara prekršajna prijava zbog blokade u Preljini

Policijska uprava u Čačku podnela je prekršajne prijave protiv šestorice Čačana koji su učestvovali u blokadi magistralnog puta u Preljini.

Izvor: N1

Među privedenima je bio i Dejan Petković, ratni vojni invalid koji je tokom borbenih dejstava na Košarama ostao bez ruke. Petković se sa raskrsnice u Preljini, na kojoj je bio organizovan protest zbog visoke cene goriva, vratio u Čačak, ali u policijskoj marici.

Petkoviću i još petorici Čačana, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << policija je napisala prijave za ometanje saobraćaja, za šta je zaprećena kazna od 50.000 do 60.000 dinara. Uz to su dobili i kaznu za pešačenje po auto-putu, što je dodatnih 5.000 dinara.

"Prvo su mi pretili dole usput to su bili momci koji su mi pretili kako će mi doći unoć kući, rekoh, dobro, nije nikakav problem, ja sam kući, čekam vas, neću nigde da idem. Međutim, ušao sam u prodavnicu, kad smo izašli iz prodavnice odamh su nas hapsili nas šestoricu, legitimisali i odveli u policiju", rekao je ratni vojni invalid Dejan Petković.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.