Vesti na konferenciji Digital 2018

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na konferenciji Digital 2018

U dvorani hotela "Metropol" 6.septembra u ranim jutarnjim časovima pristiže ekipa Frankfurtskih "Vesti", spremna da proprati petu regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Vidno raspoloženi, pripadnici sedme sile, novinari, reporterske ekipe eminentnih dnevnih listova i nedeljnika svojim prisustvom medijski će propratiti ovu najznačajniju konferenciju u regionu, iz te oblasti.

Na otvaranju manifestacije "Digital 2018" očekujemo Vladana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vukosavljevića, ministra kulture i informisanja, Denisa Kifa, ambasadora Velike Britanije u Srbiji, i Tatjanu Matić, iz Ministarstva trgovine, turizma, i telekomunikacija.

Digitalni marketing, generacija Z kao najuticajniji trendseter tehnoloških promena, kao i tematika rijaliti programa i generalno šoubiznisa, samo su neke od tema kojima će se predavači Branimir Brkljač, Marija Matić i Michael Moriarty prezentovati publici.

Sa lica mesta izveštava Irena Karić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Vesti" na licu mesta: Otvorena konferencija Digital 2018

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2018

U dvorani hotela "Metropol" 6. septembra u ranim jutarnjim časovima pristiže ekipa Frankfurtskih "Vesti", spremna da proprati petu regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima...Vidno raspoloženi, pripadnici sedme sile, novinari, reporterske ekipe eminentnih dnevnih listova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.