Vesti na iseljenju baka Slavke: Ako me odavde izbace, ja ću da se ubijem

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na iseljenju baka Slavke: Ako me odavde izbace, ja ću da se ubijem

U radničkom naselju u Konjarniku u toku je pokušaj iseljenja bake Stanke Horvatović koja u teškim uslovima živi u svega 9 kvadrata

Slavka Horvatović je baka koja ima 76 godina. 25 godina je radila kao spremačica i kuvarica u građevinskom preduzeću Trudbenik i već više od 30 godina živi u prostoriji od 9 kvadrata, u baraci sa zajedničkim kupatilom, koja je deo radničkog naselja Trudbenika na Konjarniku.

Izvršitelji su iseljenje zakazali za petak 27. oktobar,a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grupa građana okupila se kako bi sprečila da izvršitelji baku izbace na ulicu. Iako se još uvek noisu pojavili, okupljeni građani spremno čekaju, a na licu mesta je i naša reporterka Antonija Vučićević.

Baka Slavka je dala i kratku izjavu za nas.

- Ako me odavde izbace, ja cu da se ubijem. Nemam drugog izbora, nemam nikoga da me zaštiti, nemam novca - rekla je očajna Slavka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.