Vest koja je senzacionalno odjeknula u Evropi 1. oktobra pre 80 godina

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest koja je senzacionalno odjeknula u Evropi 1. oktobra pre 80 godina

Italijanski ministar inostranih poslova, grof Ćano, stiže danas u Berlin. Vest o tome senzacionalno je odjeknula u svim evropskim prestonicama, utoliko više što je došla sasvim iznenada, prenosi list Vreme na današnji dan 1939. godine. Članak Vest koja je senzacionalno odjeknula u Evropi 1. oktobra pre 80 godina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina i komunizam: Kako partija vlada zemljom 70 godina

Izvor: Danas, 01.Okt.2019

Getty ImagesKomunistička partija prisutna je u svim sferama života Od 1. oktobra 1949. godine Kinom vlada jedna partija – Komunistička partija. Partija vodi zemlju od Maove ere do modernog doba u kojem je Kina postala svetska ekonomska sila, ali na tom putu nije tolerisala nikakvu opoziciju, a svako...

Nastavak na Danas...

Slučaj

Izvor: Danas, 01.Okt.2019

Pojedinačnog slučaja nepravde - od toga se sasvim očito, vlast Aleksandra Vučića, najozbiljnije brani jer je tu vidi najveću opasnost po sebe. Članak Slučaj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.