Vesna Zmijanac mi smestila, zbog nje sam se učlanila u JUL

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesna Zmijanac mi smestila, zbog nje sam se učlanila u JUL"

Gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" Zorica Brunclik je odlučila da progovori o svojoj burnoj prošlosti i svojim kolegama. Ona je rekla da se devedesetih učlanila u JUL zbog Vesna Zmijanac.

- Sve je to počelo zbog Vesne Zmijanac, koja je bila u vezi sa moćnim ljudima i odlučila je da me zabrani, da se ne pojavljujem. Ja sam bila u braku sa Miroljubom (Kemiš, bivši muž Vesne Zmijanac) i to je bila njena osveta. Nisam imala kud. Videla sam Aleksandra Tijanića kako na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << televiziji priča da je Slobodan Milošević čestita ličnost ali da mu se ne može prići, a Tijanića sam jako poštovala. Sela sam malo i razmislila i odlučila da pozovem Miloševićevu suprugu.

Govoreći o Miroslavu Iliću, Zorica je rekla:

- Miroslav Ilić koga mnogo volim, mada imam mnogo više ploča od njega, i on je valjda dobio naređenje da me diskredituje. Kada smo bili u Južnoj Africi on je mene zvao Julka, a ja njega Spasa (Ilić je bio član SPS-a). Tako smo se šalilili. Sada je razlika između mene i njega je ta što ja nemam zeta na vlasti.

A onda je Zorica dodala kako se nada da će njena ćerka dobro da se uda, ali ne za ministra, nego za nekog jačeg lika, pa će ona tri dana da peva u "Areni."

Osvrnula se i na RTS rekavši da je do sada prodala dva miliona ploča za PGP RTS, a da je 12 godina zabranjena na RTS-u.

- Jedna prijateljica koju sam zadužila nudila mi je da mi sredi da se pojavim u emisiji "Jedna pesma jedna želja", a da će za dva meseca uspeti da me ubaci u "Žikinu šarenicu." Odbila sam to. Rekla sam ako se ikada vratim tamo biće to u PGP RTS i to na crvenom tepihu. Makar ga ja kupila. Nisu me pozvali na 60 godina proslave, ali Miroljuba su pozvali, a ja sam bila u pratnji kao njegova supruga.

Zorica je prozvala i Bajagu, a onda se na tapetu našao i Aleksandar Tijanić:

- Ne može direktor Javnog servisa da kaže: "Ne može Karleuša"! Pa nije on muzički stručnjak - ubeđena je Zorica.

Onda je na red došla Maja Gojković " zahvaljujući kojoj nije dobila angažman da peva na predizbornim skupovima, a to se plaća", a onda je je prešla na svog kolegu sa "Farme" Miloša Bojanića, koga je javno zamolila da se konačno pojavi na sudu.

Priznala je Zorica da svojevremeno nije bila kadrovsko rešenje JUL-a za ministra kulture.

- Ali, što da ne?! Melina Merkuri je bila ministarka kulture, a ona je iz moje je branše - zapitala se Brunclikova pred kamerama, a onda dodala:

- Meni su ugrožena ljudska prava, trebalo bi da se obratim sudu u Strazburu. Ne kažem ovo kao ogorčena žena jer je meni malo dovoljno. Proleće će doneti promene, ali samo da nema revanšizma - rekla je na kraju, kao da je već počela predizbornu kampanju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.