Vesna Rivas: Panajotović da dokaže ko mu je Steva

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2013, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Panajotović da dokaže ko mu je Steva

Vesna Rivas je rekla posle izbacivanja rekla Aleksandri Jeftanović da će ova Frama ostati upamćena po sujeti, ali i tome da je pojedinim ljudima htela da objasni šta je poštovanje. Pevačica i voditeljka, je rekla da ne veruje da joj je bliskost sa Stanijom Dobrojević i Filipom Panajotovićem, koštala daljeg učešća u šou.- Vesna Rivas je bila ono to jeste. Izvukli su iz mene ono najiskrenije, najdirektnije i najmračnije. Đonom uzvraćam đonom i samo da znate nijedan sukob nisam ja počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << .Na televiziji znaju da sam druželjubiva i opuštena osoba. Nisu mi dopustili da budem ja ja, stalno su me minirali. Išla sam sama protiv svih jer ne volim da se dodvoravam nikome. Srećna sam što sam izbačena jer su se svi pogubili u jurnjavi za novcem.Voditeljku je zanimalo da li je Vesna svesna činjenice da ju je prijateljstvo sa Stanijom i Filipom dovelo u studio.Kako je teklo izbacivanje Vesne Rivas iz minuta u minut možete pročitati OVDE.- Nema prijateljstva izmađu nas – bila je jasna Vesna. - Sve što sam imala da kažem Staniji, rekla sam joj. Možda sam nekome simpatična, a nekome ne, ali nisam dupljak. Sa svima sam probleme rešavala razgovorom. Stanija je bežala od mene, a ja sam htela da znam zbog čega je to radila. Uspela sam da je shvatim, ali i da joj objasnim šta znači reč „poštovanje“.Ipak, Vesna je demantovala da je lagala o navodnoj vezi Filipa i Steve iz Pančeva. - Nisam ništa slagala – rekla je pevačica. - Filip treba da dokaže istinu. Ja sam njemu rekla da kruže priče da je u vezi sa tim Stevom i da treba da objasni ko mu je ko. Što se tiče Stanije, ona me ne zanima, ali sam shvatila da ona želi puno medijskog prostora, puna je samopouzdanja. Ona misli da iznad svih, da je najlepša, najbolja, najzgodnija, što nije tako loše. Podržavam je.Žana po kojoj će ostati upamćena četvrta sezona „Farme“ jer se sa svim farmerima svađala, a sa Gocom Božinovskom se čak i potukla, tvrdi da ona nije kriva za loš odnos sa koleginicom.- Goca ima problem u glavi - objasnila je Ribas. - Nisam uspela 10 godina da je promenima, pa to nisam mogla ni za tri meseca. Ako vas neko provocira i ponižava normalno da ćete uzvratiti. Radi jako pokvareno i ne možemo da imamo neku komunikaciju samo zbog nje. Svesno sam ušla u rijalit da dopričamo sve ono što nisu znali o nama. Vesna je istakla da na imanju u Lisovićima ima puno egocentrika, ali da Aki prednjači. Što se tiče druženje posle "Farme" Vesna je rekla da joj niko od učesnika sigurno „neće platiti stuju i info stan“.-Najveći egocenetrici su Stanija, Filip, ali on je malo nesiguran, a Aki prednjači. Niko od farmera neće da mi plati struju ili info stan, tako da i ne moramo da se družimo kada se sve završi. Ja njih ustvari sve volim. Opraštam, ali ne zaboravljam. Sebe sam pobedila.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Rivas i dalje po svom: Nisam imala nijedan sukob na Farmi, a Goca ima problem u glavi!

Izvor: Svet, 04.Jul.2013

Pevačica Vesna Rivas je treći izbačeni finalista. Pre nje, Farmu su napustile Saška Karan i Jovana Nikolić. Ona je odmah na početku po ulasku u studio rekla da se oseća odlično. “Vesna Rivas koju ste gledali na Farmi je bila Vesna Rivas, ali oni su iz mene izvukli ono najiskrenije, najdirektnije....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.