Vesli Snajps počinje izdržavanje zatvorske kazne

Izvor: Politika, 20.Nov.2010, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesli Snajps počinje izdržavanje zatvorske kazne

Američki federalni sudija naložio je glumcu Vesliju Snajpsu da počne izdržavanje trogodišnje zatvorske kazne na koju je 2008. osuđen zbog utaje poreza.

Sudija Vilijam Terel Hodžiz je odbacio zahtev Spajpsovih advokata koji su tražili novo suđenje.

Glumac je bio na slobodi uz kauciju do okončanja žalbenog procesa, prenose agencije.

Junak filmskog serijala „Blejd” osuđen je 2008. zbog neprijavljivanja prihoda od 1999. do 2004 i neplaćanja poreza u iznosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << od 15 miliona dolara.

Snajps (48) je i ranije imao problema sa zakonom - 2007. je proglašen krivim za kršenje ugovora sa svojim bivšim agentom, kojem je po odluci suda morao da plati 1,7 miliona dolara.

Snajps je igrao u filmovima „Ubistvo u Beloj kući”, „Haos”, „Uništitelj”, „Liberti, ne pomeraj se”, „Putnik 57”, „Nepobedivi” i „Izlazeće Sunce”.

Beta

objavljeno: 20.11.2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.