Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2023, 02:52

Vesić: Biće još dva velika prelaza-Bački Breg i Kelebija, kako bi se rasteretio Horgoš

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas u Budimpešti, nakon razgovora sa mađarskim ministrom građevinarstva i saobraćaja Lazarom Janošem, da će se proširiti granični prelazi Bački Breg i Kelebija, kako bi rasteretio prelaz Horgoš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vesić danas počinje dvodnevnu poseti Budimpešti, fokus brza pruga

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2023

BEOGRAD – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić započeće danas dvodnevnu posetu Budimpešti tokom koje će održati niz sastanaka o zajedničkim projektima u oblasti transporta. U fokusu će biti brza pruga između Beograda i Subotice, zatim od mađarske granice prema...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.