Vesić odao počast vojvodama i generalima Prvog svetskog rata

Izvor: Danas, 20.Jan.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić odao počast vojvodama i generalima Prvog svetskog rata

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić prisustvovao je danas državnim ceremonijama povodom obeležavanja godišnjice smrti vojvode Živojina Mišića, vojvode Petra Bojovića i generala Pavla Jurišića Šturma na Novom groblju i tom prilikom u ime Grada Beograda položio vence. Članak Vesić odao počast vojvodama i generalima Prvog svetskog rata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: U Beogradu deluje mafija za lažiranje ujeda pasa

Izvor: Danas, 20.Jan.2019

Organizovana „mafija” koja se bavi lažiranim ujedima pasa postoji u Beogradu, a s tim problem suočeni su i drugi gradovi u zemlji, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Članak Vesić: U Beogradu deluje mafija za lažiranje ujeda pasa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.