Vesić najavio izgradnju fontane na Cvetnom trgu

Izvor: Beta, 31.Okt.2020, 12:17

Vesić najavio izgradnju fontane na Cvetnom trgu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su pripremni radovi za izgradnju fontane na platou kod Cvetnog trga počeli, a da će sama izgradnja trajati do kraja februara, u zavisnosti od vremenskih uslova.Portal Beoinfo prenosi da je investitor Sekretarijat za komunalne i stambene poslove Grada Beograda, a da je donator kompanija "Vodavoda"."Fontana će biti površine četrdeset kvadratnih metara, a biće sastavljena od dve celine... Fontana je projektovana kao prelivna, a mlaznice će biti u tri reda sa po šest, pet i četiri mlaznice koje će biti postavljene naizmenično. Režim rada predvidja mogućnost podešavanja visine mlazeva od 30 do 120 centimetara", naveo je Vesić.On je dodao da će se fontana nalaziti isključivo na betonskom delu Cvetnog trga, i da na taj način neće biti ugroženo drveće i postojeća zelena površina.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad Beograd postaje još lepša metropola privlačna turistima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020

Počinje izgradnja fontane na platou kod Cvetnog trga..Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su pripremni radovi za izgradnju fontane na platou kod Cvetnog trga počeli ovih dana kao i da će sama izgradnja trajati do kraja februara u zavisnosti od vremenskih uslova...On je naveo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.