Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2021, 11:41

Vesić: Žurke za mlade gde piju koliko god mogu su "javna tajna", napravimo akciju protiv toga

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas je da je "javna tajna" da se u glavnom gradu organizuju žurke za maloletnike, da oni imaju mogućnost da piju "koliko god mogu" i za male pare, kao i da se toči alkohol sumnjivog kvaliteta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Daju im da piju za male pare, toče im alkohol sumnjivog kvaliteta": Kako stati na put žurkama za maloletnike posle kojih završavaju u bolnicama

Izvor: Blic, 25.Jun.2021

Zamenik graodnačelnika Goran Vesić izjavio je da je pre pandemije virusa korona, imao nekoliko sastanaka sa policijom u vezi problema organizovanja žurki za maloletnike gde je tražio da se naprave zajedničke inspekcije kako bi neki od splavova, gde se to dešava, bili zatvoreni a organizatori kažnjeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.