Vesić: U decembru usvajanje gradskog budžeta za narednu godinu

Izvor: Danas, 14.Nov.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: U decembru usvajanje gradskog budžeta za narednu godinu

Budžet grada Beograda za 2019. godinu biće usvojen početkom decembra, nakon usvajanja republičkog budžeta, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na današnjoj sednici Skupštine grad Beograd, odgovarajući da primedbe opozicije zašto odbornicima još dostavljen predlog odluke o gradskoj kasi za iduću godinu. Članak Vesić: U decembru usvajanje gradskog budžeta za narednu godinu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bulatović krivi Grad za propadanje "Gorice", a ne rukovodstvo ovog preduzeća

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2018

Dok gradonačelnik Niša Darko Bulatović u raspravi o rebalansu budžeta koji "pumpa" još 70 miliona dinara u javno komunalno preduzeće Gorica tvrdi da su javne finansije stabilne, opozicija odgovara da je budžet rasipnički i potrošački. Gorica ponovo dobija novac iz gradske kase, ali za loše...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.