Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024, 20:48

Vesić: Srbija se gradi, Srbija ide napred

Srbija se ubrzano razvija i modernizuje, a njen napredak očigledan je u svim oblastima društvenog i ekonomskog života, izjavio danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. On je istakao da je BDP Srbije sa 46,8 milijardi evra 2020. godine povećan na 69,5 milijardi evra, koliko je iznosio prošle godine, a da se očekuje da 2027. godine dostigne 100 milijardi evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vesić: Od danas novi operater na aerodromu "Nikola Tesla"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2024, 17:36

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu od danas ima novog operatera - Menzies Aviation, koji je počeo da radi sa Er Srbijom, šest meseci od kada je zahtevao da se liberalizuje režim za zemaljskog operatera na Beogradskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.