Vesić: Novi Beograd ne sarađuje sa Gradom ni u jednom projektu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Novi Beograd ne sarađuje sa Gradom ni u jednom projektu

Gradski menadžer rekao da se iz ove opštine nisu interesovali niti su tražili formulare za projekat o uvođenju senior kartica

Opština Novi Beograd je opština koja apsolutno nije sarađivala sa Gradom Beogradom kada je reč o projektu uvođenja senior kartica, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Nisu se interesovali, nisu tražili formulare. Oni imaju neke svoje kartice - rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da opština Novi Beograd inače ne sarađuje sa Gradom ni po jednom projektu.

Vesić je rekao da ta opština nije isključena iz tog projekta, te da je to "još jedna laž (predsednika opštine NBG) Aleksandra Šapića".

- Kartica važi za sve penzionere na teritoriji Beograda. Molim vas da ne nasedate na takve laži...to što njega ne interesuje da učestvuje u gradskim akcijama, to ne znači da su penzioneri iz toga isključeni. Sam je sebe isključio što je možda i bolje s obzirom da očigledno njega ne interesuje da penzioneri imaju korist - zaključio je Vesić.

Ranije danas, gradski menadžer je izjavio da je jutros počelo izdavanje beogradskih senior kartica koje penzionerima omogućavaju brojne popuste.

Kako je obrazložio, penzioneri u svim gradskim opštinama i Klubovima za seniore mogu da popunjavanjem formulara dobiju privremenu karticu koju mogu odmah da koriste, a u roku od dve nedelje, dobiće i plastificiranu karticu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.