Izvor: N1 televizija, 26.Jan.2022, 19:03

Vesić: Izgradnjom tri reni bunara Lazarevac pojačava kapacitet vodosnabdevanja

Izgradnjom tri reni bunara u Vreocima, u šta će biti uložena 84 miliona dinara, lazarevačka vodovodna mreža imaće dodatna 44 litra vode u sekundi, što će značiti da će trenutni kapacitet od 200 litara biti povećan za više od petine, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prilikom obilaska radova, prenosi Beoinfo.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Izgradnjom tri reni bunara, Lazarevac za više od petine pojačava kapacitet vodosnabdevanja

Izvor: Blic, 27.Jan.2022, 11:43

Izgradnjom tri reni bunara u Vreocima, u šta će biti uloženo 84 miliona dinara, lazarevačka vodovodna mreža imaće dodatna 44 litra vode u sekundi, što će značiti da će trenutni kapacitet od dvesta litara biti povećan za više od petine, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.