Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023, 16:21

Vesić: Izgradnja obilaznice važna za Beograd, radovi u završnoj fazi

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je sve spremno da izvođači do 15. juna završe radove na delu obilaznice oko Beograda do Bubanj potoka nakon čega je, kako kaže, potrebno sedam do 10 dana da se radovi prime kako bi do kraja juna, kao što je i obećano, taj deo obilaznice bio pušten u saobraćaj. Vesić je rekao da su radovi u završnoj fazi i da se trenutno oprema tunel "Beli potok" čija je dužina 360 metara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vesić: Izgradnja obilaznice važna za Beograd, radovi u završnoj fazi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jun.2023

BEOGRAD – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je sve spremno da izvođači do 15. juna završe radove na delu obilaznice oko Beograda do Bubanj potoka nakon čega je, kako kaže, potrebno sedam do 10 dana da se radovi prime kako bi do kraja juna, kao što...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.