Vesić: Gradski prevoz u Beogradu funkcioniše normalno, nije bilo zastoja dužeg od 20 minuta

Izvor: Beta, 25.Jan.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Gradski prevoz u Beogradu funkcioniše normalno, nije bilo zastoja dužeg od 20 minuta

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je jutros da javni gradski  prevoz funkcioniše normalno, kao i da nije bilo više od 20 minuta zastoja.Vesić je rekao da je na oko 2,5 odsto linija gradskog prevoza juče, zbog snega, bilo zastojaa su sve druge linije vozile su nesmetano."Nalazimo se u situaciji elementarne nepogode, kada pada ovakva količina snega i svi treba da učestvujemo u tome kako bi grad normalno funkcionisao. Naš posao i posao Beograd puta je da 1.767 kilometara gradskih ulica kojima funkcioniše javni prevoz budu u svakom trenutku čiste", rekao je Vesić za televiziju Pink.On je kazao da je od 18. januara grejanje 24 časovno i da će tako ostati sve dok temeprature budu niske.Na terenu su, kako je dodao 24 ekipe "Beogradske toplane", 20 ekipa vodovoda, ali su pripravne i ekipe  "Zelenila", za slučaj da dodje do oštećenja automobila zbog padova drveća pod težinom snega.U Beogradu će danas biti oblačno vreme sa snegom, uz intenziviranje snežnih padavina i dalje povećanje visine snežnog pokrivača posle podne, uveče i tokom noći, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (Narodna stranka): Radojičić grubo krši Statut Beograda, ostavka jedini izlaz

Izvor: Beta, 25.Jan.2019

Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je da gradonačelnik Zoran Radojičić grubo krši Statut grada, jer ni posle sedam meseci nije postavio gradskog menadžera, što je najvažnija funkcija u gradskoj upravi."Medju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.