Vesić: Gradiće se ski staza na Avali

Izvor: Danas, 30.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Gradiće se ski staza na Avali

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će sa „Skijalištima Srbije” pregovarati oko izgradnje ski staze na Avali, i podsetio da sa tim preduzećem Grad već radi na projektu gondole, koja će povezati Ušće i Kalemegdan. Članak Vesić: Gradiće se ski staza na Avali se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vesić najavio ski stazu na Avali

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2018

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će sa "Skijalištima Srbije" pregovarati oko izgradnje ski staze na Avali, i podsetio da sa tim preduzećem Grad već radi na projektu gondole, koja će povezati Ušće i Kalemegdan..."Ideja je da ski staza radi i leti i zimi po uzoru na mnoge gradove...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.