Vesić: Grad Beograd poklanja besplatnu scenu, pokriva sve troškove, prihod od karata umetnicima

Izvor: Beta Video, 03.Jun.2020, 14:32

Vesić: Grad Beograd poklanja besplatnu scenu, pokriva sve troškove, prihod od karata umetnicima

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je, prilikom predstavljanja programa Beogradske letnje scene, rekao da izuzimajući ratna vremena nije bilo duže pauze bez pozorišta u našem gradu i „svima nam je to smetalo, i umetnicima i publici“. ``Posle troipomesečne pauze zaista je bilo vreme da pronađemo način kako da pozorišta ponovo prorade, a da pri tom ispoštujemo sva pravila koja se od nas traže u smislu distance između ljudi i da svi budu bezbedni.``, zaključio je Vesić. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Pozorište na Tašmajdanu od 25. juna do 20. jula, za zdravstvene radnike ULAZ BESPLATAN

Izvor: Blic, 03.Jun.2020

Na multifunkcionalnoj otvorenoj sceni na Tašmajdanu, od 25. juna do 20. jula, gledaoci će moći da uživaju u pozorišnim predstavama pod otvorenim nebom u okviru projekta „Beogradske letnje scene”, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.