Vesić: Đinđić bi danas bio na strani Vučića

Izvor: Danas, 11.Mar.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Đinđić bi danas bio na strani Vučića

Zoran Đinđić bi danas bio onoj strani na kojoj se rešavaju problemi i sprovodio ono o čemu je sanjao, kratko i jasno - bio bi sa Vučićem, ocenio je u intervjuu za današnji Kurir zamenik gradonačelnika Beograda i nekadašnji funkcioner Demokratske stranke Goran Vesić. Članak Vesić: Đinđić bi danas bio na strani Vučića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojičić tokom obilaska DZ Voždovac: Nabavljamo nove rendgen aparate

Izvor: Danas, 11.Mar.2019

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas Dom zdravlja Voždovac i najavio dalja ulaganja u rekonstrukciju zdravstvenih stanica u okviru ovog doma. Članak Radojičić tokom obilaska DZ Voždovac: Nabavljamo nove rendgen aparate se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.