Vesić: Divljanje na Trgu Republike, biće podnete prijave

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Divljanje na Trgu Republike, biće podnete prijave

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

On je najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih "huligana".

“Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Đilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali da je nasilje i teror njihova jedina politika. Sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg”, rekao je Vesić.

“Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra. Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana”, poručio je Vesić.

Učesnici protesta, predvođeni liderima SzS, postavili su ispred ulaza u skupštinu grada, ograde koju su prethodno pokupili iz Kolarčeve ulice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.