Vesić: Beograd spreman za sneg

Izvor: B92, 09.Dec.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Beograd spreman za sneg

Beograd -- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio da su Beograd i njegova komunalna preduzeća i službe spremni za snežne padavine.

"To znači da se na ulicama Beograda nalazi 116 vozila, odnosno 70 kamiona, 22 multikar vozila, 21 utovarivač i tri mini mašine. Na lageru je 18.000 tona soli, što je više nego dovoljno kao i 80.000 litara kalcijum hlorida koji se koriste za ekstremno niske temperature", kazao je gradski menadžer za TV Pink.

RHMZ upozorava da se snežne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << padavine u Srbiji očekuju u toku noći.

U Srbiji se očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i vetrom, dok se kasnije posle podne i uveče očekuje sneg. Jutarnje temperature će biti od minus jedan do osam, a najviše dnevne od četiri stepena do 14 stepeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Beograd spreman za sneg

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2017

Grаdski menаdžer Gorаn Vesić rekao je večerаs dа su komunalna preduzeća i službe Beogrаda spremne zа snežne pаdаvine koje se mogu očekivаti tokom noći..."To znаči dа se nа ulicаmа Beogrаdа nаlаzi 116 vozilа, odnosno 70 kаmionа, 22 multikаr vozilа, 21 utovаrivаč i tri...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.