Vesić: Beograd na vodi je u skladu sa zakonom

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: "Beograd na vodi" je u skladu sa zakonom

Projekat "Beograd na vodi" biće izrađen u skladu sa zakonom i ne postoji obaveza da se raspisuje javni poziv, izjavio je danas sekretar privremenog organa Beograda Goran Vesić.

Vesić je novinarima prilikom obilaska postrojenja "Makiš 2" rekao da je projekat Beograd na vodi na "stalnom pozivu u svetu" već nekoliko decenija, a da se do sada javio samo investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pročitajte još:

Predsednik Udruženja arhitekata: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Raspisati konkurs za projekat "Beograd na vodi"

Transparentnost Srbija: Da li je za Beograd na vodi isključena konkurencija?

- Umesto da dočekamo raširenih ruku onoga ko hoće da investira nekoliko milijardi dolara u naš grad mi osporavamo projekat iz ne znam kojih razloga. To je po meni zamena teza - rekao je Vesić i dodao da nije korektno plašiti investitore.

On je rekao da ima mnogo projekata u Beogradu koji su vredni više milijardi i pozvao sve one koji kritikuju projekat "Beograd na vodi" da te investitore pozovu da ulože novac.

- Ako Transparentnost misli da još neko želi da investira novac u Beograd nema nikakvih problema, ima mnogo projekata vrednih više milijardi u koje mogu drugi investitori da investiraju - rekao je on.

Predsednik privremenog organa Siniša Mali poručio je takođe predstavnicima Transparentnosti Srbije da ako imaju investitore da ih pozovu da dođu i investiraju u glavni grad Srbije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Ne mora konkurs za Beograd na vodi

Izvor: Mondo, 21.Jan.2014

Projekat Beograd na vodi biće urađen potpuno u skladu sa zakonom i ne postoji obaveza da se raspisuje javni konkurs,..

Nastavak na Mondo...

Dobrodošli svi koji žele da investiraju

Izvor: Danas, 22.Jan.2014, 00:25

Projekat „Beograd na vodi“ biće urađen potpuno u skladu sa zakonom, ne postoji apsolutno nikakva obaveza da se raspiše javni poziv, rekao je juče Goran Vesić, sekretar Privremenog organa, komentarišući navode organizacije Transparentnost Srbija da je konkurencija eliminisana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.