Veselinović izbegavao pitanje o izjavi Ponoša o podržavanju iskopavanja litijuma, pa se pravdao: Ne znam, nisam gledao emisiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 22:42

Veselinović izbegavao pitanje o izjavi Ponoša o podržavanju iskopavanja litijuma, pa se pravdao: "Ne znam, nisam gledao emisiju"

Dobrica Veselinović gost je večerašnje emisije na Euronews Srbija

Dobrica Veselinović, jedan od osnivača Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", u kojima je i danas aktivan, gost je emisije kod Minje Miletić na TV Euronews Srbija. On je govorio o Zdravku Ponošu i izjavama o litijumu.

Kako da podržite nekoga ko nema istu politiku kao vi, ko tvrdi jedno za litijum, a vi se borite za drugo?

- Mi znamo koje su naše vrednosti. Preko 15 godina se bavim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim gradom. Ne bih komentarisao Ponoša, nisam gledao emisiju kada je rekao da je za litijum. Ne podržavam ga, ne kažem da mi ne smeta, samo će se o tome tek komentarisati. To je sve parafraza. 

O predlogu Ponoša za kandidata za gradonačelnika Beograda

- U našem dokumentu kažemo da je najbolje da dođemo dogovorom do kandidata ili kandidatkinje. Mi smo za dogovor. To znači da u dokumentu mi govorimo o nekoliko uslova, kako bi se SNS pobedio. To je kontrola izbora, izlazak u više kolona na izbore i pružanje jedne ponude da glasači mogu da biraju za šta su i da zejedno dođemo do kandidata. Iz opozicije se nisu dogovarali sa nama, ali mislim da ima još vremena. Ne mogu ja da se ljutim što se nisu konsultovali sa nama kada su Ponoša predlagali za kandidata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.