Veroljub Arsić: Petroviću, ako volite svoju državu, zašto pričate loše o njoj?

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veroljub Arsić: Petroviću, ako volite svoju državu, zašto pričate loše o njoj?

Do kraja godine mogla bi da se uvedu nova fiskalna pravila koja smo predložili još pre dve godine. Sada postoje indicije da je Ministarstvo finansija spremno da o tome razgovara. Ta nova pravila činila bi dva stuba - niski deficit i javni dug, rekao je predsednik Fiskalnog saveta Srbije Pavle Petrović, na sednici Skupštine Srbije na kojoj se razmatra izveštaj Fiskalnog saveta za prošlu godinu.  Članak Veroljub Arsić: Petroviću, ako volite svoju državu, zašto pričate loše o njoj? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Piscu Milijanu Despotoviću književna nagrada „Nadži Naman“ 

Izvor: Danas, 19.Jun.2019

Milijan Despotović, pisac iz Požege, jedan je od dobitnika književne nagrade „Nadži Naman“(Naji Naaman) za 2018/19. godinu, koju dodeljuje istoimena fondacija u Libanu. Članak Piscu Milijanu Despotoviću književna nagrada „Nadži Naman“  se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.