Verenica šutnula razmaženog sina najmoćnijeg američkog milijardera, on odlučio da joj to SKUPO NAPLATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenica šutnula razmaženog sina najmoćnijeg američkog milijardera, on odlučio da joj to SKUPO NAPLATI

Pakleni plan

Vajat Koh, modni dizajner i sin politički veoma moćnog američkog milijardera Bila Koha, raskinuo je veridbu sa svojom devojkom i sada želi nazad verenički prsten vredan 250.000 dolara, preneo je “Njuzer”.

Vajat, koji živi u Floridi, podneo je danas tužbu protiv Ajvi Slokamb. Vajat je kupio Ajvi dijamantski prsten od 8,24 karata u martu za 180.000 dolara, ali je njegova vrednost sada procenjena na četvrt miliona.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i:

Koh je u tužbi naveo da je Ajvi bila ta koja je raskinula veridbu u maju i da je više puta tražio od nje da mu vrati prsten, što se nije dogodilo.

- Prsten je dobila uslovno. Odbila je da ga vrati uprkos zahtevima - piše u tužbi, u kojoj Koh osim prstena potražuje i 15.000 dolara odštete.

I guess she saw the light, Wyatt "Burp."

"Wyatt Koch, Son of the Forgotten Koch Brother, Wants His Giant Engagement Ring Back" https://t.co/kn6KQ9855j

— John Schulman (@johnnysaxe) December 21, 2017

Nije poznato da li je i njegova bivša verenica unajmila advokata.

Vajat Koh osnovao je kompaniju “Vajat Ingrejem LLC”, modnu liniju za muškarce. Njegov osećaj za modu je, kako se navodi na sajtu kompanije, “smeo”, a Vajat smatra da odeća treba biti povod za početak konverzacije.

Wyatt, the 31-year-old Koch heir who is suing his ex-fiancee over a $250K ring is known as 'king of the wild pants' and spends his days playing tennis at Mar-a-Lago.

Oh but don't worry, this piece of garbage will be buying politicians like a pro someday!https://t.co/Ntmxi0myIg

— {{ZarBar very Char}} (@CharZarBar) December 21, 2017

Vajatov otac Bil “težak” je oko 1,7 milijardi dolara, prema “Forbsu”. Bil je koosnivač Akademije Oksbridž u Vest Palm Biču. Sin je Freda C. Koha, osnivača Industrije Koh, multinacionalne kompanije sa sedištem u Vičiti, Kanzas, podseća “Palm bič dejli njuz”.

Braća Koh često su u središtu svetske pažnje i smatraju se jednim od glavnih "igrača iz senke" američke politike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.