Veoma hladno, vetrovito i sa snegom

Izvor: B92, 26.Feb.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veoma hladno, vetrovito i sa snegom

Beograd -- U Srbiji će sutra biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno s temperaturom ispod nule, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će umeren i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus sedam do minus četiri, a najviša od minus pet do minus dva stepena.

U Beogradu će biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno, sa stvaranjem i povećanjem visine snežnog pokrivača. Vetar će biti umeren i jak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istočni. Najniža temperatura će biti minus šest a najviša minus tri stepena.

U Srbiji će do četvrtka biti veoma hladno s ledenim danima. U utorak i sredu očekuje se mestimično slab sneg, a u noći između srede i četvrtka kratkotrajno razvedravanje. U četvrtak ponovo će doći naoblačenja sa snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26, februar 2018:

Biometeorološke prilike nepovolјno će uticati na hronično obolele osobe, pogotovo na srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Mogući su nervoza, glavobolјa i reumatski bolovi kao meteoropatske reakcije. Osećaj hladnoće može biti pojačan zbog vetra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.