Venger želi Bojana Krkića

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger želi Bojana Krkića

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger izrazio je želju da u januarskom prelaznom roku angažuje napadača Barselone Bojana Krkića, prenosi "Dejli star".

Venger ima velikih problema sa napadom svoje ekipe, posle teže povrede Robina van Persija, kojeg očekuje pauza od pet meseci.

Francuski stručnjak izuzetno ceni talenat Bojana Krkića, a želi da iskoristi i činjenicu da on nema veliku minutažu u timu Pepea Gvardiole.

Sa druge strane, Barselona je istrajna u nameri da kupi veznog igrača Arsenala Seska Fabregasa. Katalonci su čak spremni da ponude Krkića, Jaja Turea i nešto novca za Fabregasa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.