Venger za Džeka spremio 16,5 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger za Džeka spremio 16,5 miliona evra

Šef stručnog štaba engleskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger spreman je da za napadača nemačkog šampiona Volfsburga Edina Džeka plati 16,5 miliona evra, objavili su ostrvski mediji.

Venger je, kako tvrdi novinar "Sana", nakon povrede Holadnjanina Robina Van Persija odlučio da angažuje jednog izuzetno kvalitetnog golgetera i prvi na njegovoj listi želja nalazi se Džeko.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nedavno je potpisao novi četvorogodišnji ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali ostrvski mediji tvrde da bi uprava Volfsburga bila spremna da ga već u januaru pusti da promeni klub, ukoliko se ekipa ne plasira u osminu finala Lige šampiona.

Za efikasnog golegeta osim Arsnela zainteresovani su i ostali veliki evropski klubovi, a najviše želje da ga angažuje do sada je pokazao italijanski Milan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.