Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venera daruje sreću

Postoji bezbroj definicija koje pokušavaju da daju odgovor na pitanje šta je to sreća. Međutim, nijedno objašnjenje ne zadovoljava kriterijume s kojim bi se složili svi ljudi. Svako od nas ima svoj, neponovljiv obrazac po kome vrednuje pojam sreće. Kao što ne postoji čovek kome je sve dato, tako ne postoji niko ko baš nikada nije doživeo osećaj radosti i ispunjenja, a koji zovemo sreća.

Bez obzira što govorimo o pojmu koji je relativan, astrološki se ipak može izdvojiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šta je to što neko u svom horoskopu treba da ima da bismo rekli da je miljenik sreće. Jedno od najčešćih pitanja, a možda i najnezahvalnijih jeste: "Hoću li imati sreće u životu?" Odgovor na to je teško dati jer se životni ciklusi menjaju. Da bi čovek znao da je u nekom trenutku bio srećan, on je morao, tokom života, da doživi i suprotno stanje, kako bi umeo da napravi razliku. Dakle, stvar je u iskustvu.

Ipak, kako se odnosimo prema životnim iskustvima, bilo da su prijatna ili neprijatna, u horoskopu ćemo potražiti gde se nalazi Venera, glavna vesnica radosti i zadovoljstva.

Ako je Venera u nekom od uglova, a to su prvo, četvrto, sedmo ili 10. polje horoskopa, onda je osoba miljenica sreće.

Položaj Venere u drugim poljima, takođe, opisuje zadovoljstvo kroz segment života kojim polje vlada, ali dejstvo nije toliko jako kao kada se nađe u gorenavedenim položajima. Ako se nađe u drugom polju, osoba će radost doživljavati samo ako je finansijski stabilna. U trećem polju radost donose braća i sestre. U petom, osoba pronalazi sreću u deci. Venera u šestom polju opisuje radoholika. U osmom polju opisuje ljude kojima je zadovoljstvo izlaganje opasnostima. Venera u devetom predstavlja radost učenja i putovanja. Venera u 11. sreća i radost s prijateljima. I, na kraju, Venera u 12. polju predstavlja sreću do koje osoba na apstraktan način dolazi.

Venera u prvom polju opisuje da je osoba draga, prijatna, da ima naglašen osećaj za radost i da najveću sreću doživljava upravo kroz svoju blagu prirodu. Ona svojom pozitivnošću privlači identične ljude i događaje.

Ako je Venera u četvrtom polju, radost se ispoljava kroz unutrašnji život, dom i porodicu. To je polje gde osoba pronalazi utočište i najveću radost. Ukoliko je ova planeta u sedmom polju, sreća se doživljava kroz iskustvo ljubavi sa drugom osobom. Osim toga, osoba je ispunjena pred publikom ili javnim eksponiranjem. Venera u desetom polju govori o čoveku koji sebe pronalazi u karijeri i izlascima. Ovo su četiri glavna polja u kojima Venera opisuje sreću kao osećaj koji preovladava nezadovoljstvu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.