Venecijanska komisija protiv oduzimanja crkvene imovine bez sudske odluke

Izvor: Danas, 24.Jun.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecijanska komisija protiv oduzimanja crkvene imovine bez sudske odluke

Venecijanska komisija je na svom sajtu objavila mišljenje o Predlogu zakona o slobodi veroispovesti u kojem pozdravljaju nameru Vlade Crne Gore da tu oblast uredi na savremen način, ali i podvlači da imovina ne može biti oduzeta bez sudske odluke. Članak Venecijanska komisija protiv oduzimanja crkvene imovine bez sudske odluke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VENECIJANSKA KOMISIJA OBJAVILA ZVANIČAN STAV: Bez otimanja crkava

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2019

Upis prava na državno vlasništvo nad crkvenom imovinom moguć je samo nakon donošenja konačne, pravosnažne upravne ili sudske odluke UPIS prava na državno vlasništvo nad crkvenom imovinom moguć je samo nakon donošenja konačne, pravosnažne upravne ili sudske odluke. Deo...

Nastavak na Večernje novosti...

Spajanje suverena i patrijarha u ličnosti Mila Đukanovića

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 15:38

Vladin Predlog zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori izaziva različite reakcije u Srbiji. Članak Spajanje suverena i patrijarha u ličnosti Mila Đukanovića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.