Venci na Talečki

Izvor: Danas, 14.Okt.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venci na Talečki

Smisao zajedničkog života je da naučimo da živimo sa prošlošću, da živimo ne samo bolje već pre svega ljudskije, istakao je predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor prilikom jučerašnjeg polaganja venaca na spomen obeležje Telečka. Članak Venci na Talečki se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obeleženo sećanje na oktobar 1941. godine u Kraljevu

Izvor: Danas, 14.Okt.2018

Svečanom sednicom Skupštine grada, parastosom i scenskim oratorijumom pod nazivom „Poručili su nam“ u izvođenju glumaca Kraljevačkog pozorišta, održanim na Spomen parku pod Grdičkom kosom, Kraljevo je danas obeležilo sećanje na žrtve krvavog oktobra 1941 godine Članak Obeleženo sećanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.