Venčali se Anđelina i Bred?

Izvor: Mondo, 02.Jan.2013, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se Anđelina i Bred?

Tabloidi pišu da se par u tajnosti venčao tokom praznika na Karibima.

Bred Pit (49) i Anđelina Džoli (35) navodno su se konačno venčali tokom odmora na egzotičnim ostrvima, gde su boravili u vili dizajnerke Done Karan.

Nakon sedam godina veze, Bred i Anđelina su prošlog aprila objavili da su se verili, a glasine o braku podstakla je i "vojska" koju su poveli sa sobom na odmor.

Pored šestoro dece, sa njima su pošli i Bredovi roditelji, brat i sestra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao i neverovatnih 12 dadilja, odnosno dve dadilje po detetu.

"In tač" je nedavno objavio da je par u novembru snimljen kako pazari burme kod slavnog draguljara Nila Lejna, a istog meseca je Pit novinarima rekao da će svadba biti "uskoro".

Oboje su ranije govorili kako se neće venčati dok to ne bude dozvoljeno svim parovima koji se vole, bez obzira na pol, ali su od toga odustali i rekli da će se venčati kada njihova deca budu insistirala na tome.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.