Izvor: S media, 16.Sep.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Pojačana bezbednost ambasada u Beogradu

U Srbiji je podignut stepen bezbednosti pojedinih ambasada u skladu sa procenama događanja u zemljama okruženja i svetu, rekao je danas Tanjugu direktor Uprave policije Milorad Veljović.

"Policija uvek prati događaje u zemljama regiona i u svetu i u skladu s tim i objektivnim procenama povećavamo stepen bezbednosti pojedinih diplomatskih predstavništva", precizirao je Veljović.

Bezbednost ambasada u Beogradu je povećana zbog širenja muslimanskih protesta u islamskim zemljama nakon što je na "Jutjubu" objavljen film koji vređa lik i delo proroka Muhameda.

(Tanjug)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Veljović: Pojačana bezbednosti ambasada u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Sep.2012

U Srbiji je podignut stepen bezbednosti pojedinih ambasada u skladu sa procenama događanja u zemljama okruženja i svetu, izjavio je direktor Uprave policije Milorad Veljović..."Policija uvek prati dogadjaje u zemljama regiona i u svetu i u skladu s tim i objektivnim procenama povećavamo stepen bezbednosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.