Veliko sniženje cena mobilnih telefona

Izvor: Mondo, 30.Jun.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko sniženje cena mobilnih telefona

Ako razmišljate o kupovini novog telefona, onda pogledajte ovu sjajnu ponudu!

Ovog leta cene se tope - uživajte u svim pogodnostima velikog izbora mobilnih telefona uz postpejd tarife iz mts ponude i velikom sniženju njihovih cena koje smo pripremili za vas.

Ukoliko ste razmišljali da kupite novi mobilni telefon, sada je pravo vreme za to! mts vam predstavlja veliko letnjesniženje cena mobilnih telefona - Apple, Samsung, HTC, Sony, LG, Alcatel i mnogi drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << modeli telefona po neverovatno niskim cenama, uz odgovarajuću postpejd tarifu i ugovor na 24 meseca, odnosno 36 meseci.

Ukoliko se opredelite za neku od Miks ili Super postpejd tarifa, očekuje vas i dodatno iznenađenjeu vidu duplo više MB u okviru naknade za još bolje uživanje u brzom 4G mts Internetu.

Zahtev za kupovinu mobilnog telefona možete da podnesete online, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Više informacija o modelima telefona koji su na sniženju možete da vidite na mts sajtu. Iskoristite ovo letnje sniženje cena telefona i uživajte u svim pogodnostima novog mobilnog uređaja!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.