Veliko interesovanje za ulaganja u beočinski biznis park

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za ulaganja u beočinski biznis park

BEOČIN - Za "Biznis park" u Beočinu, u čije uređenje je, u dogovoru sa opštinom, "Lafarž BFC" u prethodne tri godine uložio 1,3 miliona evra, vlada veliko interesovanje investitora, izjavio je Tanjugu finansijski direktor te kompanije Gunar Miterbauer.

On je precizirao da je do sada razgovarao sa više od 70 investitora i da postoji veliko interesovanje za ulaganja u Beočinu.

Kostin Bork, direktor "Lafarža BFC", je izjavio da uređenje "Biznis parka" nije profitna investicija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jer je "Lafarž" društveno odgovorna kompanija, spremna da pomogne razvoj lokalne sredine.

On je dodao da je u "Biznis parku" uređeno 9,5 hektara građevinskog zemljišta, sa kompletnom infrastrukturom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicije dobrodošle

Izvor: RTV Pink, 14.Jan.2010

Veliko interesovanje za ulaganja u beočinski Biznis park . . . Za "Biznis park" u Beočinu, u čije uređenje je, u dogovoru sa opštinom, "Lafarž BFC" u prethodne tri godine uložio 1,3 miliona evra, vlada veliko interesovanje investitora, izjavio je Tanjugu finansijski direktor te kompanije Gunar...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.