Veliko interesovanje učesnika za Beogradaski maraton

Izvor: Kurir, 31.Jan.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje učesnika za Beogradaski maraton

Za 14 dana elektonskim putem prijavili su se učesnici iz čak 16 zemalja za učešće u Beogradskom maratonu

BEOGRAD - Za takmičenje na ovogodišnjem Beogradskom maratonu koji će se održati 21. aprila vlada veliko interesovanje, a do sada su se prijavili učesnici iz 16 zemalja, saopšteno je.

"Za samo 14 dana, koliko traje mogućnost elektronskog prijavljivanja učesnika polumaratona i maratona na 26. Beogradskom maratonu, koji će se održati 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aprila, već su se prijavili učesnici iz 16 zemalja", rekao je predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević.

"Nikada do sada nismo imali ovako veliko interesovanje iz inostranstva. Od učesnika iz Urugvaja, Brazila i SAD, do učesnika iz svih skandinavskih zemalja i ostalih zemalja Evropske unije", dodao je proslavljeni košarkaški reprezentativac.

On je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim dogovorima s mnogim humanitarnim organizacijama.

"Na prošlogodišnjem, jubilarnom 25. Beogradskom maratonu, imali smo za partnere šest humanitarnih organizacija i šest različitih kampanja za darivanje.

Uvereni smo da će ih ove godine biti još više, na dobrobit svih ljudi u nevolji u Beogradu i Srbiji", rekao je Đorđević.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Beogradaski maraton veliko interesovanje

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2013

BEOGRAD - Za takmičenje na ovogodišnjem Beogradskom maratonu koji će se održati 21. aprila vlada veliko interesovanje, a do sada su se prijavili učesnici iz 16 zemalja, saopšteno je..."Za samo 14 dana, koliko traje mogućnost elektronskog prijavljivanja učesnika polumaratona i maratona na 26....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.