Lokalizovan požar na pijaci u Sarajevu: Crni dim i dalje kulja VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 11:29

Lokalizovan požar na pijaci u Sarajevu: Crni dim i dalje kulja VIDEO

Sarajevo -- Požar koji je izbio danas na sarajevskoj pijaci Heco stavljen je pod kontrolu nakon tri sata.

Na sarajevskoj pijaci Heco danas je izbio požar koji su vatrogasci Profesionalne vatrogasne brigade (PVB) Kantona Sarajevo uspeli da lokalizuju.

Kako je rečeno u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi Kantona Sarajevo, odmah po prijavi požara, na mesto događaja upućena su dva vatrogasna vozila.

Požar je gasilo ukupno 15 vatrogasnih vozila, a problem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio taj što na lokaciji nema hidranta.

Požar je stavljen pod kontrolu, ali iz zgrade i dalje kulja gust crni dim s obzirom na to da je na toj pijaci i veliki broj magacia sa raznom robom.

U požaru nema stradalih i povređenih. Šteta na objektu je velika, a uzroci i okolnosti pod kojima je do požara došlo biće poznati nakon uviđaja, preneli su federalni mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon tri sata, požar na sarajevskoj pijaci Heco pod kontrolom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2024

Na sarajevskoj pijaci Heco danas je izbio požar koji su lokalizovali vatrogasci Profesionalne vatrogasne brigade (PVB) Kantona Sarajevo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.