Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2023, 01:33

Veliki posao Lacija: Luis Alberto ostaje u Rimu do 2027. godine

U karijeri je nosio dresove Sevilje, Barselone, Liverpula, Malage i Deportiva La Korunje

Foto: Tanjug/Ap


Španski fudbaler Luis Alberto potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Laciom, objavio je italijanski klub na zvaničnom sajtu.
Alberto je u Rim stigao 2016. godine iz Liverpula, a do danas je upisao 263 nastupa u svim takmičenjima i postigao 47 golova.
U karijeri je nosio dresove Sevilje, Barselone, Liverpula, Malage i Deportiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << La Korunje.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Video: Atmosfera pred utakmicu polufinala Kupa Italije Milan – Lacio

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Veliki posao Lacija: Luis Alberto ostaje u Rimu do 2027. godine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Okt.2023

U karijeri je nosio dresove Sevilje, Barselone, Liverpula, Malage i Deportiva La Korunje Španski fudbaler Luis Alberto potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Laciom, objavio je italijanski klub na zvaničnom sajtu. Alberto je u Rim stigao 2016. godine iz Liverpula, a do danas je upisao 263...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.