Veliki odron kod Nove Varoši, policija i teška mehanizacija na licu mesta

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 20:24

Veliki odron kod Nove Varoši, policija i teška mehanizacija na licu mesta

Obilna kiša koja je tokom popodnevnih sati pogodila novovaroški kraj napravila je kolaps na magistralnom putu ka Prijepolju.

U mestu Kokin brod kod Užičkog mosta došlo je do velikog odrona, a na lice mesta upućene su nadležne ekipe.

"Velika količina kiše uslovila je obrušavanje na stotine kubika kamenja na saobraćajnicu. Trenutno je za vozila otvorena samo jedna traka, a policija reguliše saobraćaj. Teška mehanizacija je na terenu i radi na raščišćavanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nadamo se da će biti uklonjeno kamenje sa puta", izjavio je za RINU Alen Mušanović iz Puteva Užice.

Jako nevreme u ovom području bilo je praćeno i krupnim gradom, zbog čega je na poljoprivrednim usevima pričinjena velika šteta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.