Veliki deo Beograda sutra bez vode!

Izvor: Mondo, 26.Apr.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki deo Beograda sutra bez vode!

Podsećamo: Potrošači u više beogradskih opština ostaće sutra u 07 sati bez vode na 24 časa zbog neodložnih radova na proizvodnom pogonu Makiš.

Foto: Petar Stojanović, MONDO

Od sutra u 7.00 sati do četvrtka u isto vreme bez vode biće potrošači u naseljima Krnjača, Kotež, Ovča i Borča, u okolini zgrade opštine Rakovica, u ulici Patrijarha Dimitrija sa okolinom, u Žarkovu, Železniku, na Umci, Ostružnici u Rušnju, Sremčici i Velikoj Moštanici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopšteno je danas iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Bez vode će ostati i stanovnici naselja Progar, Jakovo i Petrovčić, Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Pinosava, Beli Potok i toranj Avala.

Potrošači u ostalim delovima Beograda u tom periodu mogu imati umanjen pritisak, a povremeno mogu imati i prekide u snabdevanju vodom.

Iz tog preduzeća apelovali su na građane da vodu koriste što racionalnije u tom periodu i da izbegavaju korišćenje aparata koji su osetljivi na promenu pritiska vode, kao što su veš mašine i mašine za sudove.

Kako je u saopštenju navedeno, potrošači treba da pripreme zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a za škole i druge ustanove biće obezbeđene cisterne sa pijaćom vodom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.