Veliki broj Beograđana ostavio smeće iza sebe za 1. maj

Izvor: B92, 02.Maj.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Veliki broj Beograđana ostavio smeće iza sebe za 1. maj"

Beograd -- Član Gradske uprave Beograda Darko Glavaš izjavio je da se nastavlja čišćenje i odnošenje smeća koje je ostavljeno na beogradskim izletištima za 1. maj.

On je za televiziju Prva kazao da je na poslovima čišćenja danas angažovano oko 500 komunalnih radnika, dodajući da su komunalci juče odneli skoro 200 kubika smeća.

"Veliki broj naših sugrađana ostavio je smeće. Bilo je dosta posla za komunalne radnike. Aktivnosti nastavljamo i sutra", kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Glavaš, koji je vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Dodao je da je juče bilo malo posla za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i za vatrogasne brigade.

Komentarišući to što je grupa mladih ljudi posekla drvo na izletištu Košutnjak, Glavaš je kazao da je to strašno, kao i da su već pokrenuti postupci protiv mladića koji su to učinili.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa beogradskih izletišta već odneto 200 kubika smeća

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2018

Član Gradske uprave Beograda Darko Glavaš izjavio je da se i danas nastavlja čišćenje i odnošenje smeća koje je ostavljeno na izletištima i drugim lokacijama u Beogradu na kojima je proslavljan 1. maj, Međunarodni praznik rada...On je za televiziju Prva kazao da je na poslovima čišćenja danas...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.