VB: Bokijeva mama ništa ne brine

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Bokijeva mama ništa ne brine

U emisiji "Veliki mozak" gostovala izbačena manekenka Sanja, Bokijeva mama i Švabine sestre Milica i Marija.

Crnogorka Sanja Brnović kao da nije bila do pre nekoliko dana u Kući. Već se opustila, planira izlaske, ali je iznenađena onim što je pročitala o ostalim ukućanima po štampi.

"Promenila sam favorita, više nije Milan, već Bokica ili Divna. Boki zaslužuje pobedu jer pravi atmosferu, niko ne bi gledao VB da njega nema. I Lepa zaslužuje da pobedi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne mislim da će izdržati do kraja".

O Eri je "sve rečeno", i Sanja ne želi da se vraća na tu temu. Radije bi pričala o - Manuelu?!

"Manuel je divan dečko, pametan i dobar. Prokrijumčarila sam telefon u karantin i razgovarala sa njim. Dao mi je gomilu saveta oko boravka u Kući, ali sam sve zaboravila čim sam ušla".

"Boki je normalan kao i svako drugi, a kako se oblači i ponaša deo je njegovog posla, zabave i šoubiznisa. I kao mali je voleo da se maskira, glumi, peva, piše, išao po kući sa mikrofonom… Sa ženskom odećom je počeo pre tri-četiri godine, kada je počeo da imitira pevačice. Ja znam zašto moj sin to radi i šta to za njega znači, nemam zašto da brinem", rekla je Jasmina.

Lila je Bokija opisala kao "beskrajno zabavnog", i "osobu koja nikada neće odati tajnu".

"Dešavalo nam se da, kada izađemo, ljudi dobacuju kad ga vide, ali nikada nije imao veće probleme. Svi imaju pravo na svoje mišljenje i svoj fazon, a njegov fazon se isplati - popularan je", rekla je makedonska voditeljka.

"Zamalo da se posvađa sa Milanom, ali to vam je Boki, on će šalom svakoga preobratiti. Lepa i Divna su žene kakve on ceni", rekla je ona.

"Bila sam zaprepašćena kada mi je rekao da ulazi, zabranio mi je da bilo kome kažem. Kada je tata čuo, Milan je već ulazio u Kuću, rekao je - Sunce li mu njegovo"!

"On nije konfliktna ličnost, miran je, svađa se samo sa nama", nasmejale su se Marija i Milica Marić.

"Boki nam je bio neobičan 'na prvu loptu', ali sad čak i tata kaže da je najpametniji ukućanin".

U emisiji su gostovali i Dragan Kojić Keba, Katarina Ostojić Kaya, i voditelj Milan Kalinić.

"Tačno se vidi da nakon dve nedelje svi izlaze iz svog lika, i kreću da pucaju po šavovima. Erine svađe sa Bokijem me teraju da razmislim - postoji li osoba sa kojom se Era nije posvađao? Dok smo mi bili u Kući, bio je fin prema meni", rekla je Kaya, učesnica drugog VIP serijala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.