Velika akcija u Šidu: Uhvaćeno više od 200 ilegalnih migranata

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika akcija u Šidu: Uhvaćeno više od 200 ilegalnih migranata

U Šidu je sprovedena opsežna akcija otkrivanja ilegalnih migranata u kojoj je uhvaćeno preko dve stotine onih koji nisu bili u legalnim tokovima, javila je Sremska TV.

Migrant upao sa sekirom u kuću dok su devojčice bile same: Branislava otvorila vrata i zatekla uplakane ćerke, Šid je besan!



Istovremeno je, kažu, rasterećen i Prihvatni centar u tom gradu u kojem su sada ostale samo migrantske porodice sa decom.

Nakon poslednjih nemilih događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u kojima su učestvovali migranti, lokalna samouprava na čelu sa predsednikom Opštine Šid Predragom Vukovićem preduzela je sve mere kako bi se obezbedila puna bezbednost građana, navodi ta televizija.

Opština Šid će se i dalje prema migrantima odnositi humano, ali će njihov boravak biti strogo kontrolisan kako bi se obezbedila sigurnost lokalnog stanovništva, prenosi ta televizija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.