Velika akcija ruskih specijalaca: Likvidirana dvojica džihadista Islamske države u Dagestanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika akcija ruskih specijalaca: Likvidirana dvojica džihadista Islamske države u Dagestanu

U kući ubijenih terorista pronađeni su oružje i municija

Saradnici Nacionalnog antiterorističkog komiteta (NAK) Rusije likvidirali su dvojicu terorista, uključenih u delatnost Islamske države, saopštio je u subotu Informacioni centar NAK.

PAKLENI PLAN Amera: SAD će za potrebe terorista u Siriji proizvoditi RUSKO ORUŽJE!?

Tokom antiterorističke operacije na teritoriji Hasavjurtovske oblasti Dagestana, pripadnici snaga bezbednosti su dobili informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se u jednoj privatnoj kući u selu Endirej kriju naoružani teroristi.

Specijalne snage Federalne službe bezbednosti Rusije, uz podršku Ruske garde i policije, blokirale su kuću u kojoj su se krili teroristi, dok su žitelji okolnih kuća evakuisani.

Teroristi su pružili otpor bezbednosnim snagama koje su uspele da ih likvidiraju.

POSTIGNUT DOGOVOR Izraela i Sirije: Na Golanu opet na snazi status kvo?

Prema podacima operativnog štaba, dvojica terorista su umešana u napade na pripadnike policije, uključujući ubistvo dvojice policajaca u oblasti Komsomoljska.

U kući likvidiranih terorista pronađeni su oružje i municija. Tokom razmene vatre, ranjena su dva specijalca FSB i jedan pripadnik Ruske garde. Povređenih među civilima nema, dodaje se u saopštenju.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.